Тренинг курс TC Safety Net 2 која што се одржа во периодот од 29 Август до 05 септември 2012 години проект одобрена од страна на Европската комисија програма Млади во Акција

Тренинг курс TC Safety Net 2 беше организиран во Кавадарци, Македонија, на кој што учествуваа вкупно 46 учесници од земјата домаќин, Македонија, Босна и Херцеговина, Хрватска, Литванија, Србија, Латвија, Албанија, Турција, Бугарија, Косово, Италија, Чешка, Шпанија, Словенија и Романија. На овој тренинг курс се собраа младински работници во интеркултурна средина за учење, интерактивен пристап, пракса и многу информации. НА овој тренинг преку неформално образование, принципи, разбирање на лидерство, размена на националните искуства и добри примери се доби шанса за развој на капцаитетите на младинските работници со нови искуства, идеии кои понатака ке ги користат во нивното работење.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *