Младинска размена The steps for a chance која што се одржа во периодот од 12 до 21 февруари 2014 годиниа проект одобрена од страна на Европската комисија програма Млади во Акција

Младинска размена The steps for a chance беше наменета за младите работници, со цел да се запознаат со лични брендирања на алатки кои можат да бидат корисни како еден од пристапите за работа со младите кои бараат работа. Ова брендирање алатки беше презентиран на пошироката публика преку театар. На овој проект Учесниците учеа нови методи на работа, по што тие беа во можност да ги разберат нивните предности, способности и можности, со користење на различни техники како работа со уметност и драма , работа во група и симулации, социјалните медиуми и мултимедија, креативно размислување, повратни информации и задачи само-рефлексија. На оваа размена учествуваа 42 учесници од: Македонија, Украина, Србија, Шпанија, Словенија и Бугарија.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *